Vi tog bla upp
# Utbud - meny & salladsbuffé
# Måltidsmiljön
# Önskevecka v 20
# Niornas avslutningsmiddag
# Matsvinnsmätning i höst
# övriga frågor.
Eleverna tycker att utbudet är bra. Önskar lite mer grönsaker "var för sej" och att kötträtterna vi serverar inte alltid behöver ligga på Torsdag eller Fredagar.
Miljön är eleverna nöjda med.. snyggt och fräscht i matsalen. Tisdagar äter många elever samtidigt då blir det lite trångt men då öppnas aulan upp så eleverna även kan sitta där.
V 20 ska vi ha en önskevecka då eleverna får komma med förslag på maträtter dom önskar.. sen beslutar matrådet gemensamt med köket vilka rätter som blir den veckan.
9ornas avslutningsmiddag... fortsättning följer :)
I höst ska vi göra en liten extra satsning på att våga svinnet från tallriken, mer info kommer närmare höst!
Dom övriga frågorna var inte många men ack så viktiga..
Varför fick vi inte mjukt bröd veckan innan påsk?
Jo... vi fick plocka upp tokmycket från golvet o slänga..
ingen ville äta "kanterna" så det fick vi också slänga..
Men from i tisdags gör vi ett nytt försök och veckan har sett kanonbra ut ;)
Sojakorvsgryta med ris |
Oxjärpe, kokt potatis & gräddsås |
Potatis&purjolökssoppa |
Lägg till bildtext |