Men lika glada är vi ändå ;)
Denna vecka är våra 8or ute på praktik.. Hoppas ni för en bra vecka där ni är!!
Och Tommy är hemma och myser med sina barn <3 idag så vi har Sandra här istället..
Idag har vi serverat
Fläskkött i sötsur sås & jasminris
Vegetarisk Thaisoppa
I eftermiddag packar Nina bilen med murrikor, massa grönsaker osv.. för att laga mat till denna konferens..
(Muurrika är en stor kupad stekhäll för utomhusbruk)
Moderna människors matvanor
Nordisk konferens - Stockholm 23 april 2013
Under den här konferensen lyfter vi frågor om hur vi kan möta moderna människors behov av matglädje, bra mat och bra matvanor i framtiden.
Vad kommer att påverka våra matvanor och vad ger oss matglädje 2020? Hur ser våra matvanor ut i Norden i dag och vad bör vi äta i framtiden? Hur påverkar skatter och avgifter på ohälsosam mat våra beteenden och matvanor och vad behövs för att nå framgång med ekonomiska styrmedel? Påverkar sociala medier vad vi äter och hur kan de användas i arbetet för bra matvanor? Hur lägger vi grunden för goda matvanor hos framtidens konsumenter?
Målgruppen för konferensen är nordiska beslutsfattare inom livsmedelsområdet till exempel myndigheter, livsmedelsbranschen, konsumentorganisationer, universitet/forskning som arbetar med matglädje, bra mat och bra matvanor.
Konferensen hålls i Plenisalen på Kungliga Skogs- och lantbruksakademin, Drottninggatan 95B, Stockholm. Konferensspråk är skandinaviska.
Konferensen anordnas i samband med att Sverige är ordförande i Nordiska ministerrådet 2013 och arrangeras av Livsmedelsverket i samarbete med Landsbygdsdepartementet och Nordiska ministerrådet.
Program och anmälan via länk till höger på denna sida.
Varmt välkomna!
Inger Andersson
Generaldirektör