Idag hälsar vi Tommy & Sandra välkomna tillbaka ;)
Denna vecka så har vi uppmärksamhetsvecka som Statens Folkhälsoinstitut
tagit intiativ till för att främja kost & motion så vi började denna vecka
med apelsin & chilibakad fisk!
O här kommer receptet beräknat till ca 4 pers :)
500gr färsk fiskfilé
1 dl créme fraiche
1 dl ostcréme
1-2 msk koncentrerad apelsinjuice
1-2 msk chilisås
1 msk maizenamjöl
salt
citronpeppar
Tillagning:
Lägg fisken i en smord form. Salta & krydda med citronpeppar.
Blanda samman ingredienserna till såsen.
Fördela ostsåsen över fisken & grädda vid 150 grader i ca 20 minuter
till 56 grader innetemperatur i fisken. Servera med ris alt kokt potatis.
Smaklig måltid!!
Sparrissoppa!!
Apelsin & chilibakad fisk med ris.
Grönsakspaj.